Tack för kärleken

Tack för kärleken är en underbar dopsång skriven av Linn Maria Wågberg och med musik av Anders Skogh. Linn Maria Wågberg har ett förflutet som popsångerska, men hennes kompositörsbana tog en helt ny vändning när hon själv fick barn. Nu är det just det finstämda och kärleken till barnen som hon kanske förknippas allra mest med och hennes sånger används flitigt inte minst vid dop.
 

Läs gärna mer om Linn Maria Wågberg på hennes hemsida http://www.linnmaria.se/index.htm
På hennes hemsida hittar du också noter till "Tack för kärleken" liksom till fler av hennes sånger som passar fint vid dop, bland annat "Himlen måste sakna en ängel" och "Prins Noel".

 Underbarn, Linn Maria

Linn Marias sånger hittar du på hennes egen  skiva "Underbarn" (EMI Music).
Så här beskriver Linn Maria själv skivan: ”Det sägs att det i själva verket är barn som sätter föräldrar till världen – och inte tvärtom. Inget har inspirerat mig så som gåvan att få bli mamma och den här skivan är resultatet. Underbarn är ett finstämt album med 10 kärleksvisor som alla har texter skrivna av mig till mina barn. De handlar om deras födelse, min kärlek till dem och om lyckan att få vara deras mamma.”
Musiken är skriven av Linn Maria och kompositören Anders Skogh.

 

 

Kärlekssånger till ett barn

 

 

Du hittar också Linn Marias sånger "Tack för kärleken" och "Himlen måste sakna en ängel" på samlings-CD:n "Kärlekssånger till ett barn". 
Vår recenssion på CD:n Kärlekssånger till ett barn hittar du här!

 

Linn Maria Wågberg har också gjort en skiva som heter "I väntans tider" (Bonnier Music) som är en dubbel-CD för gravida med sånger och musik kring detta magiska att vänta på och längta efter sitt barn.

Tillbaka till dopsånger